15 Kasım 2016 Salı

Alışveriş Parfüm ve Kırtasiye

Merhaba, 
Aslında bir süre sadece ürün yorumlarıyla ilgili yazılar yazacaktım. Ancak Lancome parfümlerini sevenler almak isteyebilir düşüncesiyle bu yazıyı öncelik vermek istedim. Boyner mağazalarında Lancome parfüm setleri satılıyor. Daha önce yine böyle bir setle Tresor in Love parfümünü almıştım. Onuda severek kullandım, nerdeyse bitmek üzere. Buna benzer kokuları seviyorum. Zarif kokular. 

lancome parfum, parfume lancome, lancome la vie est belle, boyner parfüm seti, la vie est belle parfum, zarif parfum, parfum seti,


Bu defa seçtiğim koku La vie est Belle oldu. Bunun haricinde Tresor, Tresor Midnight Rose, La nuit Tresor ve Hypnose parfümlerinin de setleri vardı. Bu setin içinde parfüm 30ml, vücut losyonu50ml ve Hypnose 2ml mini maskara var.
Lancome parfümlerini seviyorsanız böyle setlerle daha uygun fiyata sahip olmanız mümkün.

D&R'dan Venedik resimli bir not defteri aldım. Resime meraklı olunca böyle tablo gibi duran herşey ilgimi çekiyor. Yanında duran ise aslında (benim için) makyajda bana çok yardımcı olan bir bant:) Kusursuz eyeliner çekmek için en pratik yöntem bu şimdilik.


derwent kara kalem, derwent graphic pencils, kara kalem, profesyonel kalem, çizim kalemi, graphic pencils,

Son olarak Derwent markasının 24'lü Graphic kalem setini aldım. Karakalem çizim yapmak inanılmaz zevkli. Bu ara guaj ve karakalemi dönüşümlü yapıyorum. Daha önce kullandığım kalemler Faber Castell'in 12li kalem setiydi. Biraz daha profesyonel kalemlere geçmek istediğim için bunları aldım. Bakalım neler yapacağım :)
Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

2 yorum:

  1. La vie est belle favorimdir, tabii hypnossedan sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde favorim Tresor in Love'du. Hypnose'da çok hoş bir koku kesinlikle:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...