27 Mart 2017 Pazartesi

Max Factor Ruj - Midnight Mauve

max factor ruj, max factor midnight mauve, mauve lipstick, mauve, max factor lipstick, ruj,
Merhaba,
Geçenlerde bu ruju kullanırken aklıma bir soru geldi. Ben bu rujun yazısını bloga yazmışmıydım? 
Yazmamışım. MaX Factor'ın ambalajı bununla aynı olan başka bir rujuyla karıştırıp yazdığımı sanmışım. Gecikme için kusura bakmayınız güzeller;)
 
MaX Factor markasının hemen her ürününü seviyorum. Ancak rujlarını gerçekten beğenerek kullanıyorum. Bundan başka dört ruju var bende. Bu arada yeni kalıcı rujları çıkmış. Onlarıda merak ediyorum. 
Şimdi bu rujdan bahsedecek olursak...


max factor ruj, max factor midnight mauve, mauve lipstick, mauve, max factor lipstick, ruj,
Öncelikle bu mauve rengi benim rujda en sevdiğim ton. İçinde biraz gri, biraz kırmızı ve mavilik barındıran bir renk. Soluk mor olarak tanımlanıyor. Benim dudak rengime çok yakıştığı için en çok tercih ettiğim tonların başında geliyor.
Görünümü mat değil, parlak bir duruşu var. Üzerine ayrıca bir lipgloss sürmeye gerek yok. Yapısı kuru değil. Ancak dudakta kusurlar varsa ortaya çıkabilir. O sebeple peeling uygulandıktan sonra kullanmak dudakta daha güzel görünmesine yardımcı olur.
Kalıcılığı konusunda pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Özellikle sürdükten sonra ilk yarım saat çok bulaşıyor. Kuruduktan sonra bile bardağa izi çıkabiliyor. Bunu belirtmiş olayım. Gün içinde tazelemek gerekebiliyor.
Bu eksi özellikler haricinde renginin hoşluğu ve makyaja canlılık katması sebebiyle tercih edilebilir. Açık ve kumral tenlilere yakışacaktır. Herkesin dudak tonu farklı olduğundan denemeden almamak lazım.
Fiyatı 45TL civarı ancak indirim dönemlerinde yarı fiyata almak mümkün.

 Facebook     Twitter     Instagram

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...