8 Nisan 2017 Cumartesi

Hm ve Bershka Giyim Alışverişi

hm shirt, hm gömlek, hm shopping, hm online turkiye, hm online alışveriş, hm türkiye, hm clothing, hakim yaka gömlek, kadın gömleği, mavi beyaz çizgili gömlek, omuzları fırffırlı gömlek, volanlı gömlek

Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde H&M markası Türkiye'de online alışverişe açıldı. Açılışa özel tüm ürünlerde %20 indirim ve ücretsiz kargo hediyesi vardı. Bende siteyi şöyle bir gezdim. Denemeden kıyafet almayı sevmediğimden çok fazla parça almaya cesaret edemedim açıkcası. Ancak indirim fırsatını da kaçırmak istemedim. Bakalım neler almışım. ;)

hm shirt, hm gömlek, hm shopping, hm online turkiye, hm online alışveriş, hm türkiye, hm clothing, hakim yaka gömlek, kadın gömleği, mavi beyaz çizgili gömlek, omuzları fırffırlı gömlek, volanlı gömlek
 
Yeni sezondan hakim yaka, omuzlarında fırfır detayları olan bu gömleği aldım. Instagram'da yabancı moda bloggerlarından birinin üzerinde bu gömleği görmüş ve çok beğenmiştim. Sitede görünce seçimimi bu yönde kullanmış oldum. Normalde 39.99 TL olan gömleği %20 indirimle 32 TL'ye aldım. 
 
(Bu fotoğraf H&M online sitesinden alıntıdır.)


Üzerinizde denemeden giyim alışverişi yapmak biraz riskli oluyor. Ancak modelin kesimi ve mankenin üzerine duruşuna göre aşağı yukarı bir fikrim oluştu. Kargo gelir gelmez üzerime giydim ve tam oturdu. Bu arada kargo demişken... HM bu ürünü bana iki günde ulaştırdı. Kendilerine burdan teşekkürlerimi sunuyorum:)


Gelelim diğer alışverişlere...
Yolumun alışveriş merkezine düştüğü bir gün Bershka'da gezinirken bakın ne buldum :)
 
bershka gömlek, bershka shirt, kedili gömlek, cats shirt, cat clothing, cat lover clothing, cat lady, bershka cats shirt, pink shirt, pudra pembesi gömlek, kadın gömleği, bershka new season

Hem kedili hem de pudra pembesi bir giysi görüp ilgisiz kalabilirmiyim hiç ;) Hemen kabine girerek denedim. Gayet güzel yakıştı. Böylece bu lady cat benimle eve kadar geldi.

agatha christie dergi, 221b dergi, 221b agatha, agatha christie magazine,

Ve son olarak D&R'den yaptığım alışverişe gelelim. İçinizde polisiye sevenler varsa, hele ki benim gibi Agatha Christie'nin meraklısıysanız güzel bir haber vereyim. 221B dergisi Mart/Nisan sayısında Agatha'yı konuk etmiş. İçeriğinde de baya ayrıntılı olarak Agatha'nın hayatı ve kitapları yer alıyor. Tam arşivlik:)
Şimdilik benden bu kadar, sonraki yazıda görüşmek üzere ;)

   Facebook     Twitter     Instagram

7 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...