12 Mayıs 2017 Cuma

Bakım ve Kozmetik Alışverişi

Oral-B diş fırçası, pilli diş fırçası, oral b diş fırçası, pro expert diş fırçası,
Merhaba,
Bir süredir yaptığım alışverişler birikince bugün sizlerle paylaşayım dedim. Bazısı planlı, bazısı ise spontane o an karar verip aldığım ürünler.
Bakalım neler varmış;)
Önce Gratis alışverişinden başlayayım. Bir süredir aklımda olan Oral-B'nin pilli diş fırçasını indirimli bir fiyata aldım. Aslında aklımda şarjlı olanı almak vardı. Ancak o hem daha pahalı olduğundan hem de istediğim sonucu alamazsam pişman olmak istemediğimden ilk önce pilli olanı alıp denemek istedim. Daha önce hep klasik diş fırçası kullanmıştım. Bu ilk olacak. Bir süredir kullanıyorum. Yakında yazısı gelecek. 
Fiyatı: 36 TL 
sebamed balsam deodorant, sebamed deo, balsam deodorant, temiz içerikli deodorant, no paraben deo, alkolsuz deodorant, doğal deodorant

Sırada genelde ürünlerinden memnun kaldığım bir marka var. Sebamed'in daha öncede kullandığım balsam deodorantını aldım. Aslında Sebamed'in hoş kokulu farklı deodoratlarıda var. Ve bu sefer değişiklik olsun diye onlardan almayı düşünüyordum fakat bunun özelliği içinde alkol, paraben ve alüminyum üçlüsünü içermemesi. Ayrıca parfüm de yok. Diğerlerinde ise paraben yok ama alkol vardı. Bu sebeple daha iyi içeriğe sahip olması sebebiyle tercihim yine bundan yana oldu. Özellikle yazın gelmesiyle kullanılabilecek güzel deodoratlardan birisi bu diyebilirim. Fiyatı 25TL civarı.
golden rose likit ruj, golden rose longstay likit ruj, likit ruj,

Yine kasa kuyruğunda beklerken alınan ürünlerden birisiyle devam edelim. Golden Rose Longstay No:17 likit ruj. Muhtemelen bu likit mat ruj çılgınlığına girmeyen bir ben kaldım:) Sebebi ise dudaklarımın yaz kış aşırı kuru olması. Böyle rujlar sürünce hiç hoş bir görüntü olmuyor. Ama bunun rengi hoşuma gitti. Ve iyice nemlendirip öyle uygularım diye düşündüm. İlla alıcam işte merak:) Mini boy olduğu için fiyatıda uygundu. İlk deneme sürüşünü yaptım ama bir kaç kez daha kullanayım o zaman detaylı yorumları yazarım.
Fiyatı: 7.5 TL

flormar dudak kalemi, flormar 229 dudak kalemi, lip pencil, waterproof lip liner, suya dayanıklı dudak kalemi

Veee geldik son güzelliğe... Flormar 229 No'lu dudak kalemi. Valla bunun yazısını illaki yazacağım ama hemen şimdi şurada övmeye başlamadan duramayacağım:) 
Instagram'da bir blogger paylaşmıştı. Orda gördüm rengine bayıldım. Ben bunu alırım arkadaş dedim ve aldım da:) Bu arada Instagram'ın alışveriş seçimlerimizi baya etkilediği bariz ortada. Bu tarz dudak ürünleri dudakta farklı durabiliyor. Haliyle herkesin dudak tonu farklı olduğu için. Bende bir tık daha koyu durdu ancak o kadar güzel bir rengi varki. Ayrıca sürümüde harika. Daha anlatmayayım en iyisi yoksa sonrası için yazacak birşey kalmayacak:)
Fiyatı: 7TL

   Facebook     Twitter     Instagram

11 yorum:

  1. güzel güzlerde kullanın ...

    YanıtlaSil
  2. Aldıklarını güle güle kullan canım.Şu sıralar içeriği doğal aliminyumsuz deodorant arayışındaydım.Sebamed'e bir şans verebilirim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım☺ Umarım memnun kalırsın 😊

      Sil
  3. Oral B'nin şarjlı olanını kullanıyorum ve çok memnunum. 229'u ben de yeni aldım, satış görevlisi çok satılıyor dedi diye ve harika cidden. Ben çok terliyorum, Sebamed'i de denemek istiyorum ama bana yeterli gelir mi çok kararsızım. Blogunuzu da takibe aldım, beklerim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebamed'in bu deodorantı terlemeyi önlüyor diyemem. Fakat daha kuru tutuyor. Aslında terlemeyi önleyici olması sağlık açısından iyi değil. Bir ara bende öyle deolar kullaniyordum ancak vücudun sıcaklığı düşürmek için terlemeye ihtiyacı var. Takip için teşekkürler, bende sizi takipteyim :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan canım sebamed çok güzel 🤗

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan..ben bu golden rose'un longstay serisini baya beğenmiştim bence gerçekten kalıcı bir ruj, bu tonuda gerçekten çok güzelmiş:) birde ufak 4lüleri vardı sitelerinde gördüm öneririm https://shop.goldenrose.com.tr/ruj

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...