28 Haziran 2017 Çarşamba

Yves Rocher Alışverişi

yves rocher parfum, vanilya parfum, vanille parfume, vanille bourbon, organik vanilya, vanilya kokusu, güneş sonrası losyon, nemlendirici jel, after sun,

Selamlar herkese,
Yves Rocher'den yaptığım alışverişte neler almışım hemen bir göz atalım;)
Öncelikle cep telefonuma gelen mesajdan başlayayım çünkü bu alışverişin sebebi o mesajdır:)  60TL'lik alışverişe 20TL indirim yapılacağı yazıyordu. Bende bu bahaneyle mağazadan içeri girdim.


Kokulardan bazılarını denerken Organik Vanilya parfümüne takıldım kaldım. Çok hoş bir koku olduğundan kayıtsız kalamadım. 
Fiyatı: 64,90

Daha sonra yine kokusuna aşık olduğum Canlandırıcı Nemlendirici Jeli aldım. Bunun keşke duş jelini de alsaymışım. Tam yaza uygun, turunçgil kokulu bir ürün. İçeriğinde kayısı özü, biberiye yağı ve aloe vera barındırıyor. Ayrıca paraben ve silikon içermiyor.
Fiyatı: 20TL
 
Güneş sonrası losyon ise bu alışverişin yanında hediye olarak verildi. (Ürünün fiyatı 40TL) İki ürün toplamda 84TL tuttu. 20TL'lik indirimle 64TL ödedim. 
Ürünleri kullandıkça yorumlayacağım;)
 
  Facebook     Twitter     Instagram

7 yorum:

  1. güneş sonrası losyona ben bayılıyorum, umarım sizde seversiniz...

    YanıtlaSil
  2. Aynı alışverısı bende yapacaktım dun amma velakin alacak birşey bulamayınca vazcaydım :D Göz temızleme losyonuna ıhtıyacım var suanda ama kararsızım hangı urunu alacağıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazadan içeri girince illaki alacak birşeyler bulunuyor😊 Yeni çıkan çok hoş ürünler var. Elin boş çıkacağını sanmıyorum canım😉

      Sil
    2. Mağazadan içeri girince illaki alacak birşeyler bulunuyor😊 Yeni çıkan çok hoş ürünler var. Elin boş çıkacağını sanmıyorum canım😉

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...