2 Temmuz 2017 Pazar

Cilt Bakım Alışverişi

 Merhaba,
Kavrulan İstanbul sıcağından yazıyorum. Havalar bir türlü ısınmıyor diye ağlayanlara güzel bir cevap olmuştur bu sanıyorum ;)
Neyse gelelim yaptığım alışverişe... Bu ara üst üste çok fazla alışveriş yazısı yazdığımın farkındayım. Ancak hem bayram indirimleri hem de sezon indirimleri sebebiyle tarihlerin çakışması buna sebep oldu. Belki bu yazıdan sonra son bir giyim/aksesuar alışverişi yazısı gelebilir ama o son olur. Zira hem yazacak bir çok ürün birikti hem de ihtiyaçlarımı tamamladığımdan uzun süre birşey almayacağım. 
 Alışverişe geçelim ben erimeden :)
bioderma sebium, bioderma, yaglı ciltler, cilt bakımı, bioderma h2o, sebium, foaming gel, temizleme jeli, yüz bakim, makyaj temizleme suyu, makeup cleasing, micelle solution, misel su, dermoeczanem, dermotolojik ürün,

Yüzümde bir süredir devam eden sivilce sorunu artık kronikleşti. Hiç eksik olmuyorlar. Bende cildimi daha derinlemesine temizleyecek bu soruna odaklı ürünler aramaya başladım. Şu alışverişi yapmak için az düşünmedim. Zaten kararsız bir insanım. Hangi markayı seçeyim diye düşünmekten deli oldum. En sonunda çok bilinmedik birşey almaktansa hemen herkesin kullandığı bir markayı seçeyim dedim. 
Bioderma'nın yağlı ciltler için olan serisinden Sebium H2o miseler suyu ve temizleme jelini aldım. Ama nasıl aldım? Öncelikle eczaneden almak istedim. Böylece son kullanma tarihine bakabilirim diye. Ancak 6 eczane gezdim hepside satmıyoruz dedi! Bu sefer internetten alayım dedim. Fakat bu ürünler hep aynısından ikili paketle halinde satılıyor. Ben her ikisinide aynı anda denemek istediğimden hem misel su hem temizleme jeli bir arada olanı aradım. Dermoeczanem de buldum. Ordan alıverdim. Bir günde elime ulaştırdılar. Teşekkür ediyorum kendilerine. Temizleme jelini hemen kullanmaya başladım. Etkilerini biraz zaman geçtikten sonra yazacağım;)

ogx, ogx şampuan, argan oil shampoo, morocco, argan yagi şampuan, le petit marseiliais, duş jeli, shea butter shower gel, shea butter, gratis,
Diğer alışverişi ise Gratis'den yaptım. 
OGX markasının şampuanları hakkında olumlu yorumlar okumuştum. Bende Argan Oil Morocco'yı indirimde görünce denemek istedim. Le Petit Marseillais'in duş jellerinde 1 alana 1 bedava vardı. Böylece onlarda benimle gelmiş oldular.
 Bu ürünlerden kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum;)

  Facebook     Twitter     Instagram

2 yorum:

  1. sağlıkla kullan canım, organix lerden çok memnunum, 4 farklı çeşidini kullandım hepsini de çok beğendim umarım sen de bunu seversin. bioderma da sevdiğim markalardan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Bende merakla kullanıyorum. Bir süre sonra yorumlayacağım hepsini, sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...