8 Mart 2018 Perşembe

Alışveriş Cilt Bakımı - Aksesuar

Merhabalar,
 Son alışverişlerde neler almışım birlikte göz gezdirelim.

gulsha gulsuyu, gulsha rosewater, gulsuyu, dogal gulsuyu, organic rosewater, organic, gercek gulsuyu,

Bir süredir doğal gülsuyu arayışım devam ediyordu. Tonik olarak kullanmak için olabildiğince gerçeğini bulmak istiyordum. Instagram'da da takip ettiğim bir marka olan Gulsha'yı denemek istedim. Bu ürünü eczaneden deneyerek aldım. Ürünleri incelerken gül tozu da ilgimi çekti. Bir süre bu ürünü kullandıktan sonra onuda denemek istiyorum. 
Gülsuyu 50ml 30 TL

yves rocher indirim, yves rocher makyaj sungeri, makeup sponge, mango shower gel, mango duş jeli, dus jeli, mangolu dus jeli,

Yves Rocher mağazasına bir kaç aydır severek kullanmakta olduğum ve oldukça yıpranan makyaj süngerinin yenisini alma niyetiyle girmiştim. Ancak ambalajı yenilenen duş jellerine göz gezdirirken mangolu olanın kokusuna bayıldım. Onuda almış oldum. Daha önce kullandığım ve kuru saçlı olanların beğeneceğini düşündüğüm onarıcı şampuanın testerlarını verdiler. Yves Rocher çalışanları gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Güleryüzlü ve anlayışlılar. Heralde bu tarz ürünler satan markalar içinde en sorun yaşamadığım en müşterisini memnun eden marka diyebilirim. Mağazada o gün %30 indirim vardı.
 Makyaj Süngeri 15.00
Duş Jeli 200ml 12.50

david jones çanta, çanta, boyner indirimi, indirimli çanta, bag, david jones bag, brown bag, suet çanta, sale bag,
 
 Boyner'de gezerken indirimli çantalar arasında David Jones markasının bu çantasını gördüm. Bu tonlarda bir çanta arıyordum.  Bu markadan daha öncede çantalar almıştım. Gayet güzel bir indirim oranı vardı. İndirimsiz fiyatı 209'TL iken indirimle 83'TL ye aldım.

penti tshirt, penti ev giyimi, penti indirimi, penti pijama, movie night, esofman ustu,

Son olarak Penti'den uzun kollu T-shirt aldım. Fiyatı 44'TL den 22TL'ye düşmüştü.
Sonraki yazıda görüşmek üzere...

  Facebook     Twitter     Instagram

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...