31 Ekim 2012 Çarşamba

Claire's Make Up Set (Black)

Claires make up set black
Dün Cevahir Alışveriş Merkezinde gezerken Debenhams'a girdim ve orda bu Claire's Make Up Set'i indirimli fiyatını görünce aldım. Daha önce Claire's den makyaj ürünü deneyimim olmadı. Ancak bu setin içinde ne ararsan var. Bu sebeple bir denemek istedim. Setin kutusu mıknatıslı.

Claires make up set black makyaj seti
Setin içindekiler 1 pudra, 2 renk allık, 2 ruj, 2 dudak parlatıcısı, 12 renk far, 3 tane mini makyaj fırçası ve ayna. Far haricindeki ürünlerin hepsi mat yapıda, ışıltı sim vs yok, doğal duruyorlar. Farlar ise çok hafif ışıltılı.
Ürünlerin kalıcılığı nasıldır henüz bilmiyorum. Ancak tenimde yaptığım denemede gayet güzel rengini gösteriyorlar.

Ürünün orjinal fiyatı buydu. Ancak indirimle 14.99 gibi bir fiyata aldım. Bu setin ismi Black. Bir de Red olan set vardı. Onun içindeki ruj ve farların rengi farklıydı. Yakında olanlara tavsiye ederim, baya kutu kutu ürün mağazada mevcut.

7 yorum:

  1. bu setler iyi güzel de rujlar asla kullanılmıyor çünkü sabah sürüp çıksan bile gün içinde yanında taşıyamadığın için kalıyor o ruj öylece.. ama çok uygun fiyata almışsın güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Aslında bu seti farları için aldım. Çünkü çoklu far almak aklımda ne zamandır. Bu renkleri görünce fiyatta bu kadar uygun olunca bir denemek istedim.

      Sil
  2. Farların renkleri çok güzelmiş.. Umarım kalitesi de iyidir. Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende sevdim, uyumlu tonlarda hepsi. Teşekkür ederim...

      Sil
  3. bende de clariesın bir paleti var, farları ara ara sürüyorum fiyatlarına göre hiç fena değiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz deneme yaptım ve diğer farlarımla arada çok kalite farkı göremedim. Dediğin gibi fiyatına göre gayet hoşlar ayrıca benim gibi aşırı parıltılı simli farlardan hoşlanmayanlar için bu set iyi bir seçenek olabilir.

      Sil
  4. 14tl'ye bu kadar kapsamlı bir set inanılmaz ucuz!! umarım kalitesi iyidir ;)) güle güle kullan

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...