7 Kasım 2012 Çarşamba

Nihayet Bitenler


Nihayet diyorum çünkü bende ürünler kolay kolay bitmez:) Bitincede işte böyle detaylı bir yazıyı hak ederler.
Hem her gün makyaj yapmadığım için hemde genelde kozmetik ürünlerin gramajı fazla olduğundan ne kadar severek kullanmış olsamda ürünü bitirmem baya bir süre alıyor. 
İşte buna bir örnek olarak; 

Golden Rose Silky Touch Blush 210 Allık
golden rose allık blush max factor masterpiece rimel
Alış tarihini hiç hatırlamadığım muhtemelen kullanım süresi çoktan dolmuş olan bir allık. Tam bitmiş değil ama bu vakitten sonra kullanmakta doğru değil bence. Doğal görünümü sebebiyle severek kullandım ancak çok pigmentli olmadığından rengi cildimde hafif duruyordu. (Bu sebeple ürünün daha pigmentli, bir tık koyu tonda olanını satın aldım, severek kullanmaktayım. Yazısı şurada.)
Ürünü çok açık cilt tonunda olanlara tavsiye edebilirim, uygun fiyatıylada gayet avantajlı.

MaX Factor Masterpiece Mascara Black 
max factor masterpiece rimel mascara
Rimel sık değiştirdiğim bir ürün değil. Bir kez alırım (dökülme, akma ve topaklanma yapmadığı sürece) bitene kadar kullanırım. Bunuda severek kullanmıştım. Bu markanın rimelleri bence denemeye değer. Kirpikleri olduğundan uzun gösterebiliyor. Bitmeye yakın son bikaç ay haricinde dökülme vs. yapmadı. Kesinlikle akmayan bir rimel, ağlasanız bile gözlerinizi ovuşturmadıysanız bozulmaz. Yeni rimelimi de bu markanın aynı isimli siyah/kahverengi olanını aldım, kullanmaktayım ondan daha çok memnunum.

Palmolive Aroma Therapy Anti-Stress Duş Jeli
Kokusuna bayıldığım bir duş jeli. Pek çok duj jelini kokladım ama bunun kokusunda beni çeken birşey var. Kullandıktan sonra vücutta yapışkan bir his bırakmamasıda güzel bir özelliği. 'Kokusunun parfümü olsa keşke' dediğim bir ürün.

 Watsons Yuvarlak Pamuk
Memnunum, bitince yeniliyorum.
 
Dove Yoğun Onarıcı Şampuan  
 Bitmiş halinin fotoğrafını çekemedim ama daha önce çektiğim fotoğrafı ekliyorum.
dove yoğun onarıcı şampuan
Üç ay boyunca kullandığım ve memnun kaldığım şampuan. Saçları yumuşatıyor, hacim veriyor. Saç kremi ve maskesinide birlikte kullanıyorum. O yüzden bitmeye yakınken şampuanı yeniledim. İncelemek isteyenler şuraya bakabilir.

4 yorum:

  1. bugün golden rosedan mail geldi, bu allık serisi bu ay sanırım 6-7 tl gibi bir fiyata inmiş, haber vereyim dedim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende max faztor rimellerini çok seviyorum hatta şu anda da calorie 2000 kullanıyorum ama markanın hayvanlar üzerinde test yaptığını duyunca üzüldüm :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu özelliği markanın belkide tek olumsuz yanı. Umarım yakın zamanda vazgeçerler böylece bizde ürünleri daha rahat kullanırız.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...