28 Aralık 2012 Cuma

Mini Mini Alışveriş

gratis t-shop alışverişi
Aslında küçücük bir alışverişi bloga eklemek size manasız gelebilir ama şu karşınızdakiler ne zamandır lazım olan ama ya unuttuğumdan yada arayıpta bulamayışımdan alamadığım ürünlerdi. Yakından bakalım nelermiş bunlar...
golden rose french manicure kit
Kaç zamandır french maniküre merakım iyiden iyiye artmıştı. ''Yok ben şimdi öyle incecik şeriti süremem, yok tırnak yapım müsait değil'' vs. diyerek uzak duruyordum ama yıktım duvarları aldım. Bakalım nasıl duracak bende meraktayım. 

NOB polish remover pads

Oje kokusunu sevmeyen varmı bilmiyorum ama pek çok insan gibi bende bayılıyorum. Fakat o aseton kokusu yok mu beni öldürüyor. Zehirli gaz gibi sanki öksürük yapıyor, nefesimi kesiyor vs. Sırf asetonla anlaşamadığımdan ojelerle aram bozuktu. Ama gün geldi birileri böyle kokusuz, boğmayan, öldürmeyen zararsız bir oje temizleyicisi üretti. Valla tereddütle almıştım. İllaki biraz da olsa kokuyordur diyordum ama hiç aseton kokusu yok ohh mis. (Güllüsünü aldığım için çok hafif bir gül kokusu mevcut tabii o ayrı:)
blistex fruit smoothies lip balm
 Hep aklımdaydı blistex markasının lip balmları. Mentolsuz ve SPF 15 güneş koruması var. Hepside hafif hoş kokulara sahip ama ben en çok lila rengi olanı sevdim.

cettua yağ emici mendiller
Özellikle burun çevresindeki yağlanmaya bir çare olması ümidiyle aldım. Bloglarda çok iyi yorumlar vardı. Umarım bende faydasını görürüm.

6 yorum:

  1. Blistexlerde benim de gözüm var ama önce evdekilerin bitmesini bekliyorum,güle güle kullan :)

    ♡.♥
    www.naslii.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, dedikleri kadar varmış, bayıla bayıla sürüyorum :)

      Sil
  2. Çok faydalı bir alışveriş olmuş, hepsi çok hoş görünüyor! Güle güle kullan! :)

    http://makyajmanya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Blistex in lila olanı bende de var seviyorum ama tek kötü yanı şekerli tadı dudagımdayken başka bir sey yersem kötü oluyor :) Güle güle kullan ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokuları çok hoş ama dediğin gibi o şekerli tat yemek esnasında rahatsız edebiliyor. Çok teşekkürler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...