19 Ocak 2013 Cumartesi

Essence I Love Stage Far Bazı, Stay All Day Far ve Nude Oje

essence far bazı eyeshadow base, stay all day eyeshadow, nude glam oje
Ürünlerini denemek istadiğim, nice zamandır aklımda olan ama bir türlü karşıma gelmeyen bir marka Essence. Benim bildiğim şimdilik Gratis, Rossmann ve T-Shop mağazalarında yer alıyor. Ne zaman bir ürün bakmak için standlarına yaklaşsam talan edilmiş, bir kaç ürün (onlarda en koyu tonlardaki fondötenler vs.) dışında hiçbirşey bulamıyordum. Ancak çok fazla merkezi olmayan bir yerde yeni açılmış Gratis mağazası görünce ''dur bakim belki burda essence standı varsa aradıklarımı alırım'' düşüncesiyle girdim ve buldum nihayet.

I Love Stage - Far Bazı
essence far bazı i love stage
Artık bu ürün hakkında söylenecek birşey kaldı mı bilmiyorum. Heralde fiyat/performans açısından en beğenilen far bazı oluyor kendisi. Bende sevdim açıkcası. Farın dayanıklılığını arttırıp uzun süre bozulmadan durmasını sağlamak amacıyla kullanılıyor ama bunun dışında göz kapağındaki renk farklılıkları, kılcal damarlar vs. kapatılması gerekenleri gayet güzel örtüyor diyebilirim. Tek olumsuz yanı kullanım süresinin 6 ay olması.

Stay All Day - For Fairies 09
essence stay all day eyeshadow far
Benim bu pembe renge olan zaafım ne zaman bitecek? Aslında 01 Copy Right rengindeki farı beğenmiştim ama sonra bunu gördüm karasız kaldım, kapıldım pembesine. Heralde şimdiye kadar aldığım en simli far budur. 

essence stay all day eyeshadow far
Flaşlı fotoğrafta görüldüğü gibi simlerden rengi görünmüyor nerdeyse. Dışardan bakınca anlaşılmıyordu bu kadar simli olduğu. Ama bana biraz fazla geldi açıkcası. Rengini de vermiyor.

essence stay all day eyeshadow far
 Bu da flaşsız görüntüsü, işte bu rengi beğendimde aldım yani. Yoğun simli farları sevenler bayıla bayıla kullanabilirler. Krem farları toz farlardan daha kalıcı olmaları sebebiyle seviyorum ancak benim nazarımda bu far bir disco topudur.

Nude Glam Oje 02 iced strawberry cream
essence nude glam iced strawberry cream oje
Dünya tatlısı bir oje kesinlikle. Hem doğal duruyor hem de hafif pembemsi rengi tırnaklara çok yakışıyor. Bu ojeyi pek şeker bir blogger olan Ezgi'nin Kozmetik Dosyası blogunda görüp beğenmiştim. (Kendisine sevgiler gönderiyorum burdan:) İyiki de almışım.

Son olarak hazır mevzu tırnaklar iken Gratis'ten aldığım bu kağıt törpüleride göstermek isterim. 6 Adet çubuk şeklinde koparıp kullanılıyor. Genelde büyük uzun törpüler kullanıyorum bu ise yanında taşımalık. Pek sevimliydi almadan edemedim.
essence nude glam iced strawberry cream oje
Şimdilik bu kadar, sevgiler...

24 yorum:

  1. Essence'nin ojelerini bende çok seviyorum, ama sayende krem farlarınıda merak etmeye başladım =) güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende çok sevdim, ojeyi sürdükten sonra bakıp bakıp 'ayy ne şeker olduu' diyorum:) Çok teşekkürler canım.

      Sil
  2. My base hakikaten güzel çıktı beklemiyordum bu kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende abartılıyor diye düşünüyordum, alıncaya kadar:)

      Sil
  3. Canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Ojeden memnun kalmana çok sevindim ben de çok seviyorum tatlı temiz bir renk. Far bazı bende de var ve fiyatına göre performansı çok güzel değil mi kullanım süresine takılma bence yapısında kokusunda değişme olmadığı sürece 1 hatta 1.5 yıl kullan gitsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rice ederim canım:) Bu ojenin hastası oldum, okadar şeker duruyor ki. Far bazı ise hiç ummadığım kadar iyi çıktı. Dediğin gibi bozulmadığı müddetçe kullanmayı düşünüyorum. Sevgiler...

      Sil
  4. Essence in ojesini ve kaş farını bayıla bayıla kullanıyorum. Eğer ihtiyacım olursa krem farlarına da bakayım mutlaka :) Sen de güle güle kullan.

    Bu arada blogumda ödül mimin var, mimlendin :)
    http://guzelliktutkusu.blogspot.com/2013/01/ilk-mimim-ve-liebster-blog-odulu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) sorularını en kısa zamanda cevaplandırmaya çalışacagım...

      Sil
  5. essence güzel bir marka bende seviyorum benim blogumada beklerim
    kelebeketkisi39.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni tanışmama rağmen bende essence'yi sevdim. Takipteyim...

      Sil
  6. Essence far bazı benim göz kapaklarımda çizgilenme yaptı maalesef.Belki cildim yağlı olduğundandır.Bugün Göz Farlarının üç rengini elimde deneyek almıştım ama yorumları okuyunca yıkıldım resmen.Allahtan 3,5 tl'ye aldım tanesini.
    Bloğunu takibe aldım,banada beklerim.
    makyajkelebeği:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıkılma lütfen:) Benim fazla simli ürünlerle aram yok, ayrıca hiç denemeden almıştım. Belki sen memnun kalırsın diye umuyorum. Bende seni takipteyim:) sevgiler...

      Sil
  7. essence ojeden bende var..rengini çok beğenerek almıştım. Diğer ürünleri hiç kullanmadım, yorum yapamayacağı. Bloğun hayırlı olsun, takibe aldım. Taze blogger dayanışması için bana da beklerim. www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Gratis essencete bir sürü ürün indirimdeydi bi ara alıcam:) bloğuma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'nin normal fiyatlarıda çok uygun birde indirim yapılırsa nerdeyse bedavaya gelir heralde:)

      Sil
  9. Merhaba canım blogun hayırlı olsun. Seni takibe aldım bende beklerim :)))

    YanıtlaSil
  10. link vermeyi unutmuşum :)http://sagliklizayiflamaguzellikvemoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Merhaba canım.Bloğun hayırlı olsun :)Çok güzel bilgiler paylaşıyorusun.Ellerine sağlık .Bu arada bana da beklerim.Bende İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetler hakkında paylaşım yapıyorum :)http:/istkazanbenkepce.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Bloguna hemen bir gözattım çok hoş bir blog hazırlamışsın, mekan tavsiyelerinide mutlaka deneyeceğim. Sevgiler :)

      Sil
  12. I love Essence! The shadows look amazing!! :) Great review!

    www.canuckbeautyreviews.com

    YanıtlaSil
  13. I love those! Especially the nail polish looks really great! :)
    xx

    Pink Fox

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...