9 Şubat 2013 Cumartesi

Zara Beyaz Ceket

zara white jacket
Geçen hafta Zara indiriminde bu ceketi beğenip aldım. Beyaz dış giyimde pek tercih ettiğim bir renk değildir. Ancak bu ceketin hem modelini beğendim hem de çok yakışması sebebiyle ilk kez beyaz bir ceket dolabımda yerini almış oldu.

zara white jacket

Ön kısmı sade ve düğmesiz.

 Arkasında yer alan işlemeler uzaktan hoş görünmesine sebep oluyor. Dolaba asmadan önce bir de kombin yapayım dedim ve geçen yaz Koton'dan aldığım bu üst ile bir fotoğrafını çektim.

Bu ceketin altına ne giyebilirim işte o konuda biraz kararsızım.
Önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler...

10 yorum:

  1. şahane tül bi gömlek siyah veya krem rengi güzel olur :)altınada kalem etek :) yada klasik bi elbisenizin üstünde de güzel olur bu ceket.. özellikle ilk bahar zamanı çok çeşitli renklerle kullanışlı bi tercih olmuş bence :)iyi günlerde kullanın ...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ceketi ilk gördüğümde ilkbaharda ne güzel olur bunu giymesi diye düşünmüştüm:) Güzel öneri ve yorumlarınız için çokk teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Ceketin kumaşını seçemediğim için yorumum biraz spor olabilir ama bu ceket ve bluzle lacivert skinny jean hoş durur gibi geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz ceketle ilgili kombinlere baktım nette, dediğin gibi bu tarz ceketlerin altına jeanler de hoş duruyor. Teşekkür ederim önerin için:)

      Sil
  3. çok güzel bir parça bulmuşsun cnm!!! valla beyaz ceket benim bahar ve yaz aylarında en çok giydiğim şey, renkl pantolon giymeyi çok seviyorum o yüzden beyaz ceketi sık sık kullanırım. Bunu kullanamayacağın kombin çok azdır.
    Güle güle güzel günlerde giy:)))
    takibindeyim cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende çok beğenerek aldım. Ama ilk kez beyaz ceket aldığım için sizlerede bir danışmak istedim, iyikide sormuşum çok güzel öneriler geldi, hepinize teşekkür ederim. Bahar bi gelsin önerini deneyeceğim inş. Çok sağol canım:)

      Sil
  4. İçine koyu pembe ve siyah gömlek çok yakışır.Bu arada Bloğumda küçük bir çekiliş düzenliyorum,Seni de beklerim.
    Makyajkelebeği

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembeye bayılıyorum zaten, beyaz ve pembe bencede güzel olacaktır. Önerin için çok teşekkürler.

      Sil
  5. merhabaa.Mest oldum ceketıne guzel gunlerde kullan.:)Beyaz ceket riskli tabi biraz ama cok sık bence. :)altına jean ve siyah stiletto çok mukemmel olur bence. :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    beyaz ceket risk oldu biraz ama arada bir risk almam gerekiyor:) önerin için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...