19 Mart 2013 Salı

Alix Avien Terracotta Pudra ve Göz Kalemi

alix avien terracotta pudra, terracotta powder, green eyeliner , yeşil göz kalemi

 Senelerdir Max Factor Creme Puff pudrasını vazgeçmeden kullandım. Yani pudra öyle sık sık değiştirdiğim bir ürün değildir. Başka bir ürün deneme ihtiyacı hissetmemiştim. Ancak daha doğal görünüm veren ürün arayışındaydım. Bu pudra hakkında yer alan yorumlar ise gayet iyi yöndeydi.

alix avien terracotta pudra, terracotta powder

Hafif yapıda bir fondöten veya bb kremden sonra cilde uyguladığında hem doğal hem de canlı, hoş bir görüntüye sahip olabiliyorsunuz. Ben bunu Rimmel London BB kremden sonra uyguladım. Uzun zamandır en memnun kaldığım ve tam istediğim gibi bir görüntüye ulaşabildiğim iki üründen birisi bu pudra oldu. Diğeri de BB krem zaten. Ayrılmaz ikili oldular benim için.


İllaki bu pudrayı kullanıp beğenmeyenler vardır. Ama şahsen benim tam aradığım gibi bir ürün. Açık tenli olduğumdan 01 numarasını aldım. 24 ay kullanım ömrü var. Ayrıca 'hayvanlar üzerinde test edilmemiştir' ibaresi de mevcut. 
 
alix avien green eyeliner

Alix Avien yeşil göz kalemi ise hafif simli, sürümü kolay bir kalem. Yeşil daha önce göz makyajında kullanmadığım bir renkti ama bunun rengi çok hoşuma gittiği için denemek istedim. Canlı bir tonu var bu sebeple gözde gayet güzel duruyor. Her zaman diyorum severek kullanılan ürünleri yorumlayıp sizlerle paylaşmanın keyfi bir başka oluyor. Bu sebeple bu iki üründen de memnun kaldığım için keyifle yazdım. Şimdilik bu kadar, sevgiler...

8 yorum:

  1. yoğun günlerinde süngeriyle uygula inanılmaz güzel kapatıcılığı var bende çok seviorumm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok doğal duruyor, keşke daha önce keşfetseymişim diyorum:)

      Sil
  2. uygun fiyatlı iyi performanslı ürünlere bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Alıx avıende aklımda,sende beğenmissin herkez seviyormu bu pudrayı iyice kararsız kalıyorum güle güle kullan (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsen favorilerim arasına girmiş bir pudra, fırsatın olursa denemeni öneririm, umarım benim gibi çok memnun kalırsın :)

      Sil
    2. Testerına baktığımda koyu geldi azcık en açık tonu ama ciltle bütünleşiyor diye okudum yazanlarda kullananlar öyle demiş şuan 38TL parası çok geldi bana eğer indirime girerse bi denemek istiyorum canım bu pudrayı :)

      Sil
    3. İlk uyguladığımda rengi cildime hafif açık kaldı ama dediğin gibi ciltle bütünleştiğinde çok doğal bir görünüm oldu. Bende dünya kadınlar gününde %40 indirimle almıştım bunu. Yorumların için çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...