25 Temmuz 2013 Perşembe

The Balm - Balm Shelter - Renkli Nemlendirici

the balm balm shelter, renkli nemlendirici,
Ten makyajında severek kullandığım ürün sayısı azdır. Biri MaX Factor fondöten diğeri de Rimmel London BB Kem. Bu karşımızdaki renkli nemlendirici ise çok yoğun beğenilere mazhar olmuş bir ürün olması sebebiyle ilgimi çekmişti. Anneler günü indirimlerinde yarı fiyatına almıştım.

Light/Medium tonu ten rengime en uygun olanı olduğundan onu seçtim. Fotoğrafta da görüldüğü gibi ne çok açık, ne de koyu, orta tonda bir renge sahip. Fakat cildime uyguladığımda maalesef yok olan bir krem. Varken yok yani! 
Renkli nemlendirici dediğin elbette ki bir fondöten değildir. Zaten öyle bir beklenti içinde de değildim. Kapatıcı özelliğinin bulunmadığını, pürüzsüz bir görünüm sağlamayacağını biliyordum ancak o çok övülen cilde sağlıklı bir görünüm vermesi, canlılık katması vb. durumlar bende yaşanmadı. Sanki yüzüme hiçbirşey sürmemişim gibi duruyor. Ufacıkta olsa bir fark olmaz mı yani? 

the balm balm shelter, renkli nemlendirici,
Eğer hiçbir fark olmayacaksa bu kremi neden süreyim? Gayet düşük düzeyde kalan güneş koruması için mi? Bu ürünü normal bir krem gibi, özellikle de kışın cilt kuruluğu olduğunda cildimi nemlendirme amaçlı olarak kullanabilirim. Öyle "cildime biraz renk versin, cilt tonu eşitsizliğini dengelesin v.s" diyebileceğim bir ürün değil. Hakkında okuduğum olumlu yorumlar da beklentilerimi fazla arttırmış olabilir. Benim açımdan renksiz nemlendirici diye tanımlayabileceğim bir üründü.
Fiyatı: 30TL 

8 yorum:

  1. Ben de yeni aldım bu ürünü çok mutlu mutlu almistim ama bu yaziyi okuyunca biraz hüzünlendim açıkçası :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende böyle oldu diye sende de aynı sonuç olacak değil. Hem memnun kalanların sayısı çok fazla. Ama bende maalesef söylendiği gibi bir etki bırakmadı. Umarım sen memnun kalırsın.

      Sil
  2. Merhaba:)
    Balmshelter a elim hep gidiyor ama almaya cesaret edemiyorum:)
    Bu arada blogunu yeni keşfettim ve anlatımların çok hoşuma gitti, takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Yorumların için çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim:)
      Bende seni takipteyim...

      Sil
  3. Balm Sherter benimde büyük beklentilere girdiğim bi ürün oldu.Onca övülmesinden sonra, karsılamalıydı da zaten.Ama malesef bana da yatersiz gelen bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla hiç elim gitmiyor, benim için tam bir fiyasko aldu. İyiki The Balm'ın diğer ürünleri böyle değil ;)

      Sil
  4. Dendiği gibi kapatıcılık özelliği vs beklenmemeli zaten. Benim cildimde hoş duruyor. Fondotenlik kötü bir cilde sahip değilim. Ama olduğundan parlak ve canlı görünmemi sağlıyor. Demek ki cilde ve renge göre farklılıklar olabiliyormuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün hakkındaki övgüleride paylaştım zaten. Yorumlarım ise ''benim açımdan'' cümlesi çerçevesinde degerlendirilmeli.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...