8 Kasım 2013 Cuma

Alix Avien Pearl Drops Allık

Şirin görüntüsüyle ilgi çeken, farklı renklerde minik toplardan oluşan bu allığı yaz aylarında almıştım. Renk tonu en koyu olan 130 numara. Yazın biraz yanarsam cildime uygun hale gelir diye düşünmüştüm. Yaz boyunca güneş lekesinden korunmaya çalışayım derken yanamadım. Ancak cildime biraz koyu geliyor diye bu güzel allığa haksızlık etmek istemedim. Gerçekten tende çok doğal bir duruşu var.

Pembe ve kahverengi toplardan oluşan allığı fırça yardımıyla hafifçe uyguluyorum. Açık tenli olduğum için kontör amaçlı da kullanabilirim. Hafif simli yapısı sayesinde yanaklara canlı bir görünüm veriyor. Genelde daha mat yapıda allıklar kullanıyorum ancak bunun onlardan farkı daha sağlıklı bir görünüm vermesi oluyor. Ürünün üç rengi mevcut.

Fondötenin üstüne uyguladığımda biraz rengi yoğun duruyor. Bu sebeple daha hafif yapıda olduğu için BB krem uyguladıktan sonra kullanıyorum. Açık tenlilerden ziyade kumral ve esmer cilt tonunda olanlara uygun olduğunu düşündüğüm bir allık. Daha açık tonda olanı almış olaydım daha fazla kullanabilme şansım olurdu. Böyle hafifçe uygulamakla yetiniyorum.
Fiyatı: 25TL

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım,çok tatlıymış bu şekilde top top allığım hiç yok :} sevdiğim tonda ve fiyatta denk gelirsem alacağım , teninde görmeyi çok isterdim keşke fotolasaydın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk defa top allık kullandım. Eğer cilt tonuna uygun bulursan tavsiye ederim. Bazen üşengeçliğim tutuyor. Yazın aldığım ürünü anca şimdi yorumladım düşün yani :) Yorumların için çok teşekkürler canım.

      Sil
  2. Güle güle kullan canım :) Ben böyle top allıklar görünce parmaklarımla ezesim geliyor ki kendimdekini ezdim çok mutluyum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alemsin, bu hiç aklıma gelmemişti :) Ama o minik toplar ezilince de böle şirin oluyorlar mı acaba :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...