31 Mart 2014 Pazartesi

2 Favori 3 Takı

Son indirimlerde bu iki çok sevdiğim makyaj ürününü almıştım. Senelerdir severek kullandığım fondötenim MaX Factor Lasting Performance bitmek üzere. Bir kaç kullanımlık kalmışken baya bir araştırmalar yapıp en sonunda bildiğimden şaşmayayım dedim. Başka fondötenler de denerim elbette ki ama bu ilk göz ağrım bulunsun elimin altında:) Ne kadar çok memnun kaldığımı anlatmayacağım. Çünkü daha önce anlatmışlığım var. Şuracıkta duruyor tık tık ;)

 Alix Avien Sexy Mascara ise hem fiyatı çok uygun hem de performansı harika olan bir ürün. Tombul fırçası, simsiyah rengi ve kirpikleri birbirine yapıştırmamasıyla favorilerim arasına girdi. Bunun da yazılmışı var, göz atmak isteyenler tık tık ;)

red wristband, leather wristband, wristband, bileklik,

Ve artık gelenekselleşen takı alma festivalimin yeni üyeleri. Stylish mağazasına ''aaa burda indirim varmış, dur bir bakayım'' diyerek girip, elimde bunlarla çıktım. Bu ara deri görünümlü takılara merak sardım.

leather wristband,
Hello Accessories'in bordo renkli deri görünümlü, orta kısmında taşları olan bu bileklik çok hoşuma gitti. Bilekte çok zarif duruyordu.
Makyaj ürünleri arttıkça yer bulma sorunsalıyla karşı karşıya kalıyorsak, takılar içinde aynı durum yaşanıyor. Yani bundan sonra takı alacağıma bir takı kutusu alsam hiç fena olmayacak:)

2 yorum:

  1. Elimdeki fondötenleri biraz azaltabilirsem kesinlikle aklımda bu fondöten var. Çok kişiden güzel yorumlarını okudum. Kuru ciltlere uygunsa mutlaka alırım. Takılara da bayıldım, kırmızı bilekliğe çok benzeyen saatim var :))

    Son olarak bu blog içimi açıyor, çok seviyorum yazılarını. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim, çok mutlu oldum :)
      Ben karma cilt yapısında olduğumdan yanaklarım kuru, bu sebeple de fondötenden önce nemlendirici krem sürüyorum. Bu şekilde uyguladıktan sonra bir sıkıntı yaşamadım. Eğer alırsan umarım sende memnun kalırsın:) Öpüyorum, Sevgiler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...