23 Mart 2014 Pazar

Rosense Temizleme Köpüğü

Şimdilerde makyaj temizleyici ürünler ardı ardına piyasaya çıkıyor. Ancak var olan ürünlerimi bitirmeye niyetlendiğim için yeni bir ürün almak istemedim. Bu ürünü bir kaç kez severek kullanmıştım. Ama makyaj temizleme mendilleri daha pratik olduğu için uzun bir süre onlarla makyajımı siliyordum. Mendiller çabuk bittiği için başka bir yöntem kullanayım dedim. Ve bu ürüne geri dönmüş oldum. 

Gülbirlik Rosense'nin daha önce başka ürünlerini de kullanıp memnun kalmıştım. Ürünü göz bölgesi haricinde uyguluyoruz. Makyajı gayet güzel çıkarıyor.  

Pompalı olması sebebiyle fazla almanızı önlüyor. Cildimi temizledikten sonra biraz gerilme hissettim. Bu sebeple ürünün üzerinde tüm cilt tipleri için yazıyor olsa da kuru ciltliler köpük formunda olanı değil temizleme sütünü alıp kullanırsa daha doğru olur. (Onu da kullanmış olduğum için rahatlıkla önerebiliyorum) Ben bu ürünü kullandıktan sonra yüzümü doğal sabunla yıkıyorum. Ardından gül suyuyla ferahlatıp nemlendirici uyguluyorum.

Çok hafif bir kokusu var ancak rahatsız edici değil. Kullanım ömrü 12 ay. İçeriği ise yukarıda gördüğünüz gibi. Ürünü Eminönü'nde ki şubesinden almıştım. 200ml olması sebebiyle ürünü uzun süre kullanmak mümkün.

2 yorum:

  1. Güle güle kullan hiç görmemiştim bunu daha önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende başka bir yerde rastlamadım. Gülsuyu alırken bunu görmüştüm, alıp bir denemek istedim. Teşekkürlerr:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...