19 Mart 2014 Çarşamba

The Balm Shady Lady Far Paleti

the balm far paleti,
Bazen öyle bir üşengeçlik geliyor ki... Gitmek bilmiyor. Ama şu güzel paletin kenarda durmasına gönlüm razı olmadı. O sebeple başlıyayım anlatmaya:)
The Balm'ın şirinliği yine ambalaja yansımış.

 
Bu paleti istememin nedenlerinden biri içinde yer alan o hoş koyu yeşil ve lacivert renkleriydi. Kahverengi gözlere sahip olduğumdan öyle her renkte far yakışmıyor. Değişik renklerde göz makyajı denesemde kolay beğenmediğimden midir nedir silip olmadı bu diyerek sade kahve tonlarında bir makyaj yapıp kolaya kaçarım:) Ancak bu palette yer alan yeşilin tonu çok hoşuma gitmişti. The Balm markasının far paletleri bilindiği gibi gayet memnun edici sonuçlar çıkarıyor.

Tamamı simli olan farları ister gölgelemek için istersenizde ince bir çizgi halinde eyeliner olarak kullanabilirsiniz. Ben ilk olarak jealous jordana rengini eyeliner gibi kullanarak bir makyaj yaptım. Bu palette tüm renkler çok hoş ama özellikle easy wheezie isimli metalik mavi tonda olan enteresan bir renk var. Daha önce rastlamadığım bir tona sahip. Bir benzeri varmı bilmiyorum. Bu renkle olan göz makyajıda çok hoş duruyor. Onun haricinde mor ve pembe hastası biri olarak bu renklerinide beğendim. Kalıcılığı gayet güzel. Bütün gün bozulmadı, dökülmedi. Farı eyeliner gibi çekmeden önce fırçayı makyaj temizleme mendiline sürüyorum. Fırça hafif nemli olunca far daha yoğun ve net sürülmüş oluyor. Eğer bu renkler size hitap ediyorsa tavsiye edebileceğim, fiyatına göre gayet kaliteli, güzel bir far paleti olduğunu söyleyebilirim.
Hadi bakalım elimin pası gitti biraz, diğer bekleyen ürünleride sırayla eklerim artık;)
Sevgiler...

4 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım =)

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullanın ambalaj çok güzel bende çok beğeniyorum beni al diyor resmen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, The Balm ambalaj tasarımında kesinlikle başarılı:) Çok teşekkürlerr:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...