25 Haziran 2014 Çarşamba

Makyaj Fırçaları - Alışveriş

takı kutusu, kalpli takı kutusu, pembe takı kutusu, makyaj fırçası, rt fırçalar, real techniques fırça, makeup brush,
Dün Metrocity alışveriş merkezindeydim. Bu AVM'nin en iyi yanı Gratis, Watsons ve Rossmann'ı aynı yerde bulabiliyor olmanız. Hepsine girip çıkıp almak istediklerinizi toplayabiliyorsunuz. Görüldüğü gibi bende öyle yaptım:)
Öncelikle Real Techniques markasının yoğun övgüler almış expert face fırçasını aldım. İndirim dönemlerinde bulmak imkansız olduğu için daha fazla beklemeyeyim dedim. Zaten en fazla %20 veya %25 indirim oluyor.

Sol başta yer alan For Your Beauty marka fırçasını Rossmann'dan aldım. İki uçlu, dumanlı göz makyajı yapmaya uygun bir fırça. Alırken çok beğendim umarım performansıda umduğum kadar iyi olur. Ecotools'un flat eyeliner fırçasını bulmuşken almak istedim. Böyle bir fırça arayışındaydım. Marka Ecotools olunca gözüm kapalı alabilirim, o kadar iyi bir marka kesinlikle. Watsons'dan son olarakta kalp şeklinde pembe takı kutusunu aldım.

wet n wild nutty noisette göz farı, wet n wild eyeshadow, wet n wild tekli far,
Gratis'e girince ilk önce Wet N Wild standına baktım. Aradıklarım arasında sadece Nutty/Noisette tekli farını bulabildim. Son iki tane kalmıştı. Çok hoş bir renge sahip. 
Ecotools'un yüz temizleme süngerlerini merak ettim. Ciltteki yağ, kir ve makyajı temizlemeye yaradığı yazıyor. Doğal selülozdan yapıldığı için bir denemek istedim.
Eklips'in Kaş / Kirpik fırçası ise uzaktan bakınca ne gereksiz diye duran ancak kaşları başına buyruk karma karışık takılan tiplerin işine yarayacak bir fırça diye düşünüyorum:)

Fırçaların hepsi bir arada size böyle poz verdiler:)
Bakalım en sevileni, sevilmeyeni hangisi olacak yakında göreceğiz;)

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...