8 Ağustos 2014 Cuma

Wet N Wild - Nutty Tekli Göz Farı


Wet N Wild markasıyla ilk olarak bu tekli farı sayesinde tanışmış oldum. Renginin güzelliğiyle övülen farı Gratis'ler den birinde görünce aldım. Zaten bu markaya ait aklınızda olan bir ürünü varsa gördüğünüz an almanız lazım zira bir daha bulamayabilirsiniz.


Flaşlı çekimde gördüğünüz gibi sedefli yapıda. Taupe renginde olan far metalik gibi dursada o kadar keskin değil. Farı bileğime swatchladığımda muhteşem bir renk çıkıyor. Ancak gözlerime uyguladığımda maalesef aynı rengi göremedim. Sadece belirgin sedefler görünüyor. Rengi olduğundan daha açık durdu ve göz kapağındaki çizgileri daha belirgin hale getirdi. Bu sebeple tüm göz kapağında kullanmam mümkün değil. Belki sadece crease bölgesine uygulayabilirim.


Flaşsız hali de karşınızda. Far bazı uygulayıp da denedim. Sonuç yine aynıydı. Kullananlar çok memnun ve onlarda gördüğüm kadarıyla rengini yansıtıyor. Ancak benim cilt rengimden midir nedir bilmiyorum arzuladığım sonuca ulaşamadım. Pigmentasyonu bana yeterli gelmedi.


Görünüş olarak çok beğensem de uygulamada beklentimi karşılamadı. 

Fiyatı: 6,90TL

Facebook       Instagram        Bloglovin       Twitter

2 yorum:

  1. Ben bir kez görüp almayan sonrasında ise bulamayan gruptayım.Bu farların temini ile ilgili bir sıkıntı var sanırım.Zira aylardır denk gelmedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bir sıkıntı var. Talep fazla ama bunu karşılayacak kadar ürün piyasada yok. Bende Comford Zone paletini arıyorum aylardır. Bakalım artık ne zaman bulacağız...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...