5 Kasım 2014 Çarşamba

For Your Beauty-Smokey Eyes İkili Far Fırçası

uygun fiyatlı makyaj fırçası, ucuz fırça, far fırçası, smokey eyes fırça, 

Daha önce de uygun fiyatlı makyaj fırçaları paylaşmıştım. O seriye kaldığım yerden devam ediyorum. For Your Beauty sadece Rossmann'lar da satılıyor. Gayet uygun fiyatlı makyaj fırçaları var.

 

Bu ikili fırça özellikle dumanlı göz makyajında kullanılan bir far fırçası. Bir tarafı geniş ve yassı diğer tarafı ise küçük ve yuvarlak bir yapıya sahip. Fırçanın kılları sentetik. Yumuşak olması sebebiyle far uygularken rahatsız etmiyor.
 

Yassı tarafı tek seferde göz kapağına yoğun bir far uygulamanıza olanak sağlıyor. İsterseniz alt kirpik diplerine far uygulamak için de kullanabilirsiniz. Çok memnun kaldığım için hemen hemen her makyajımda bu fırçayı kullanıyorum.


Küçük yuvarlak fırçanın görevi farı dağıtıp dumanlı görünmesini sağlamak. Çok fazla dumanlı göz makyajı yapmıyorum. O yüzden bu tarafı pek kullandığım söylenemez. Fırçayı bir kaç aydır kullanıyorum. Defalarca yıkamış olsam da bir tane bile kıl dökmedi. Ayrıca diğer fırçalara nazaran daha çabuk kuruyor. Bu markanın başka far fırçalarınıda kullandım. Onlardan da memnun kalmıştım. Kısacası rahatlıkla tavsiye edebilirim:)

Fiyatı: 10TL

3 yorum:

  1. Güzel bir fırçaya benziyor ama Mersin'de rossmann olmadığından deneyemem şu an için :(

    İade-i ziyarete geldim takibin için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım orada da Rossmann açılır, denemek için fırsatın olur.
      Ben teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Merhaba canım, takipteyim. Bana da beklerim. Sevgiler <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...