29 Kasım 2014 Cumartesi

MaX Factor Colour Elixir Firefly Ruj



Açıkcası ruj tercihlerimde çok değişken değilim. Bir ruju beğenince saplanıp kalıyorum. Sonra aylarca (hatta yıllarca) o renkten vazgeçemiyorum. MaX Factor markasının Rosewood rujunu senelerce hiç bıkmadan kullandım durdum. Başka rujlar satın alsamda yaz mevsiminde daha açık pembelere geçmek dışında çoğunlukla şu anda görmekte olduğunuz ruj tonlarından pek kopamıyorum. Bu güzelliğide %50 indirimli almıştım.


Colour Elixir serisinden Firefly 755 sonbahar/kış mevsimine çok uygun tonda bir ruj. İçeriğinde shea, avokado ve aloe yağları mevcut. Ayrıca antioksidan ve beyaz çay içeren formüle sahipmiş. Beni bu bilgilerden ziyade şahane rengi ilgilendiriyor:) Nemlendirmesi gayet güzel ve dudakta çok hoş duruyor. Mat bir ruj değil ama parıl parıl parlamıyorda. Bunu uyguladığımda dudak parlatıcısı sürme ihtiyacı hissetmiyorum. Gayet canlı bir renge sahip.

Kalıcılığına gelecek olursak gün boyunca bir kez tazelemek yeterli. Ama silene kadar hiç çıkmayan bir ruj arıyorsanız kalıcı rujlardan almak gerekiyor. Dudağa sürülünce çıkmayan rujları sevmiyorum açıkcası. İçinde ne kimyasallar var ki böyle çıkmıyor diye şüpheleniyorum:) Kullandığımdan beri favorim oldu.
Bu tonda rujları sevenlere tavsiye ederim;)

2 yorum:

  1. Ruju dudağa sürdükten bir süre sonra kuruluk hissi veriyor mu ?

    canselkc.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuruluk hissi vermedi. Ancak ben soğuk havalarda rujdan önce mutlaka lipbalm kullanıp nemlendiriyorum. Belki o sebeple kuruluk hissini önlüyor olabilir.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...