12 Şubat 2015 Perşembe

HM Mini Kabuki Fırça

hm kabuki fırça, hm kabuki brush, kabuki makeup brush, mini kabuki, baby kabuki, hm makyaj fırçası, uygun fiyatlı makyaj fırçası,


Blogumda daha önce de uygun fiyatlı makyaj fırçaları paylaşmıştım. H&M'de gördüğüm bu mini kabuki fırça sevimliliğiyle ilgimi çekti. Zaten kullanışlı bir pudra fırçası arayışında olduğumdan fazla düşünmeden aldım.

hm kabuki fırça, hm kabuki brush, kabuki makeup brush, mini kabuki, baby kabuki, hm makyaj fırçası, uygun fiyatlı makyaj fırçası,


Mini kabuki fırça sentetik kıllara sahip. Çok yumuşak olması sebebiyle pudrayı uygularken varlığını hissetmiyorum bile. :) 
Aldığım günden beri her makyajda kullanıyorum. Daha önce kullandığım fırça ve ponponlardan daha iyi bir sonuç almamı sağladı. Fırça izi bırakmadığı için kusursuz ten makyajına ulaşmanıza yardım ediyor. Uzun bir süredir pudra ponponu kullanıyordum. Onun olumsuz bir özelliği yıprandıkça yüzde pamuklar yada toz bırakıyor olmasıydı. Bu fırçayla o dertten de kurtulmuş oldum. ;)


Minik olması sebebiyle yanında taşıması kolay. Bir kaç haftadır kullanıyorum henüz hiç kıl dökmedi. Kabuki fırçalar genellikle pudra uygulamasında kullanılıyor. Ancak yüze gölge ve kontür için kullananlarda var. Allık için bu mini kabuki biraz küçük kalabilir. 
Hem uygun fiyatı hem de performansıyla %100 memnun kaldığım bir fırça oldu. 

Fiyat: 9.99TL

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...