12 Nisan 2015 Pazar

Alışveriş - Watsons ve HM


Yeni bir alışveriş yazısıyla geldim karşınıza. Artık kozmetik ürünler almıyorum. Olanları kullanmaya yöneldim. Ancak bir yandan da ihtiyaçlar bitmiyor. Watsons'a ihtiyaçlarımı karşılamak için girdim. Rimmel London standı olması da buraya uğramam da etkili oluyor;) Az sonra bana hak vereceksiniz:)
Peki neler almışım bir göz atalım bakalım...


Gayet memnun olduğum Urban Care Natural's Argan Yağı şampuanını bitmek üzere olduğundan yeniledim. Yazısını daha önce bloga eklemiştim. İsteyenler şuradan okuyabilirler. Artıları çok olan bir şampuan benim için. Tek bir sorunum var oda çabuk bitmesi. Artık ekonomik büyük bir boyunu çıkarmaları lazım diye düşünüyorum. Devamlı ''aaa bitmiş'' diyerek yeniden kozmetik mağazaların yolunu tutmak zorunda kalmasam harika olurdu.
Palmolive Thermal Spa Massage el ve vucut sabununu daha öncede kullanmıştım. Nivea'nın çilekli sabunuyla bunu dönüşümlü olarak alıyorum. Vücut için kullandığınızda içindeki tanecikler sayesinde hafif bir peeling etkiside gösteriyor.
Son olarak Rimmel London'ın şeker mi şeker Glitter Bomb top coat ojesini aldım. Tek kelimeyle bayıldım. Özellikle pembe ve magenta gibi renklerde ojelerin üzerine uygulandığında çok cici duruyor. :) Buna ayrı bir yazı olarak ekleyeceğim yakında;)


H&M den aldıklarıma gelecek olursak öncelikle kirpik kıvırıcı aldım. H&M nin mini kabuki makyaj fırçasından memnun kalınca diğer ürünlerini de denemek istedim. Bakalım bu nasıl çıkacak göreceğiz...


Daha yaz gelmedi ama H&M'de yaza uygun bir şeyler bulmak şimdiden mümkün. Bende bunu gördüğümde tiril tiril tam da yaz aylarına uygun, rahatça giyilebilir diyerek aldım. Hava daha yeni yeni ısınıyor ama demek ki ruhumuz çoktan yaza hazır :)

 Libra MakeUp Facebook Sayfası
Libra MakeUp
  Twitter
@libramakeup
  Instagram
@libramakeup

3 yorum:

  1. Hepsi harika şeyler güle güle kullan :)
    H&m kısa üstleri bu sezon harika <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Katılıyorum, H&M yeni sezona iyi hazırlanmış ;)

      Sil
  2. Harika ürünler almışsın, güle güle kullan cnm ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...