28 Mayıs 2015 Perşembe

Çantamda Neler Var?


Çantamda neler olabilir? Küçük çanta sevenlerin çantasında ne olabilecekse bende de onlar var:) Kadınlar genelde daha geniş ve büyük çantalar tercih ediyorlar ama benim gibi küçük çanta sevenlerde var. Bazı huylarım var onlar hiç değişmiyor. Mesela bir sürü şey taşımayı sevmiyorum. Ayrıca düzenli olduğumdan herşey yerli yerinde olması lazım. Çantada birşeyler arayıp bulamıyorsam çileden çıkıyorum:) Bu sebeple yanımda az ve öz ürünler taşıyorum. Bu çantayı Forever New'dan geçen sene almıştım. Peki dışarı çıkarken yanımda neler varmış görelim bakalım.

 
Yanımda taşıdığım makyaj ürünleri genelde bu şekilde oluyor. Göz kalemi, ruj ve dudak parlatıcısı. Yani makyajımı tazelemek için gereken olan ürünler. Ayrıca o gün kullandığım parfüm ve bir ayna mutlaka çantamda oluyor. Ayrıca mevsime göre bazen küçük eklemeler yapıyorum. Kışın minik el kremi yada lipbalm. Yazın ise güneş gözlüğü, ıslak mendil gibi... 

 
Genelde yanımda cüzdan taşımıyorum. Bu sebeple içinde bölmeleri olan çantalar almayı tercih ediyorum. Bunda da fermuarlı bir bölme var. Oraya kimlik, kredi kartları, para, vs. yerleştiriyorum. Küçük çantanın zarif görünmesi dışında bir güzel özelliği daha var ki aradığınızı hemen bulabilmeniz. Elimi bir atıyorum hop göz kalemi, hop ruj, ayna, hemen elimde ;) Çanta küçük olunca yazı da kısa oldu haliyle. 
Şimdilik bu kadar, sonraki yazıda görüşmek üzere... :)
 
            Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'         
 

6 yorum:

  1. Küçük çanta bana hiçbir zaman yeterli gelmedi maalesef, hep bavul tarzı çantalarım var diyebilirim, her şeyimi sadece bu tarz çantalara sığdırabiliyorum :))) Küçük çantalar da çok zarif ama ... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende bu zarifliği seviyorum sanırım :) Ama büyük çanta sevenler için ufak bir çantayla idare etmek zor oluyordur. En güzeli nasıl hoşuna gidiyorsa, nasıl rahat ediyorsan onu tercih etmek zaten. Bizim yaptığımız gibi :)

      Sil
  2. Herzaman büyük çanta taşıyorum maalesef resmen çantamın içinde yaşıyorum zaman zaman kedimi bile çantamda veterinere götürüyorum düşünün artık böyle küçük çantayı görünce içime bir ferahlık geldi süper yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Kediyi çantada veterinere götürmek iyiymiş valla :) Benim kedi hırçın olmasaydı bu yöntemi deneyebilirdim zira taşıma çantasıyla götürmek baya zahmetli oluyor.

      Sil
  3. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, takibin için teşekkür ederim, bende takipteyim ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...