28 Ağustos 2015 Cuma

Golden Rose - Nude Pink Far Paleti



Herkese merhaba,
Bir süredir bloga yeni yazı ekleyemiyorum. Sebebi bilgisayarımın arızalanmış olması. Hala yaptırmaya fırsat bulamadığımdan bu yazıyı cep telefonumdan yazmaktayım. O yüzden fotoğrafları tam istediğim gibi düzenleyemedim. Normalde birkaç dakikalık iş cep telefonundan yazınca yarım saati buluyor. Ama olsun elimden geldiğince yazmaya devam edeceğim.
Bugün yorumlayacağım ürün Golden Rose markasının beşli far paletlerinden Nude Pink 106 no'lu far paleti. Aslında benim niyetim sadece kahverengi farların yer aldığı paleti satın almaktı. Çünkü halihazırda kullandığım palet oldukça eskimişti. Onu yenilemek istiyordum. Ama bunu görünce dayanamadım, almış bulundum. Peki nasıl renkleri var yakından görelim.

Ambalajı senelerdir aynı klasik far paleti. Oldukça basit duruyor olsada uzun yıllar idare ediyor. Önceki kullandığim paletten biliyorum kırılıp parçalanmamıştı. Ama çizilmeler olabiliyor. 5li far paletlerinin güzel yanı bütün renklerin birbiriyle uyumlu olması. Böylece birkaç renkte göz makyajı yaparken tek bir far paleti size yetebiliyor.


Nude Pink far paletinde ortada yer alan pembe far biraz mat, diğerleri ise sedefli yapıdalar. Aldığımdan beri iki üç kez bu paletle makyaj yaptım. Günboyu sizi idare edebiliyor ve uçup gitmiyor. Farların yapıları ipeksi, yumuşacıklar ve kullanırken tozutmuyorlar. Pigmentasyonu orta seviyede diyebilirim. Uygun fiyatlı olmasına rağmen rengini güzel veriyor. O bakımdan memnun kaldığımı belirteyim.

Soldan başlayacak olursak şampanya rengi kaş altına uygulanabilecek bir far. Sedefli gayet hoş duruyor. Yanında yine sedefli bronz/altın tonlarında bir far var. Bu aynı tonda pek çok pahalı fara muadil olabilir. Rengini gayet güzel veriyor. Özel gün ve gecelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pembe renkli farın içinde çok hafif, belli belirsiz simler var. Bu renk nasıl kullananılır bilemedim. Bana kullanışlı gelmedi açıkcası. Muhtemelen palette tek kullanmayacağım renk budur. Allık olabilir mi acaba? Neyse bilemedim :)
Sonraki rengin rengini bilen varsa beri gelsin:) Benim bayıldığım bir ton bu ama tam olarak adı nedir bilemiyorum. En sık kullandığım far bu diyebilirim. Morumsu tonda olan far ise tam crease bölgesine uygun gölgelendirmek için kullanılabilecek bir far.

Paletin içinde far fırçası da vardı ancak uygulamada başarılı olmadığı için onu kullanmıyorum. Kalıcılığı güzel, uygun fiyata alınacak far paletlerinden biri diyebilirim.
Fiyatı: 20 TL

8 yorum:

  1. çok güzel tam benim renklerim :-))

    YanıtlaSil
  2. Ortadaki rengi gözün katlanma bölgesine geçiş rengi olarak bir deneyin bence. Sade bir makyaj ve kıyafetle bu tonlar çok tatlı durabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız o bölgede kullanılabilir. Hafif uygulanırsa hoş durur. Öneri için teşekkürler :)

      Sil
  3. renkleri şahaneymiş :))))))

    YanıtlaSil
  4. dördüncü rengi gözün bütününe beşinci rengide katlanma yerine uygulayıp biraz rimel sürerseniz de güzel durur

    YanıtlaSil
  5. Renkler bir harika gerçekten :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...