8 Mart 2016 Salı

Son Alışverişler


nivea men, nivea makyaj temizleme mendilleri, gratis alışveriş, gratis indirim, gratis dergi, traş sonrası balsam, nivea aftershave, balsam, aftershave balsam,
Herkese merhabalar...
 Son zamanlarda yaptığım ihtiyaç alışverişlerini bir araya getirdim. Neler almışım bakalım:)
Nivea'nın makyaj temizleme mendillerinden aldım. Evdeki bitmek üzereyken indirimde yenilemiş oldum. 
Nivea Men Tıraş Sonrası Balsam'ı niye aldığımı bilenler anlamıştır:) Bilmeyenler için söyleyeyim. Ünlü vloggerlardan Nikkie Tutorials makyaj öncesi baz olarak bu ürünü kullanmış ve makyajın kalıcılığını arttırdığını farketmiş. Bizim bloggerlardan da almayan kalmadı nerdeyse. Aslında bunun bir satış stratejisi olduğunu düşüyorum. Kadınlarıda erkek ürünlerinin tüketimine ortak edelim diye düşünmüş olabilirler :) Biraz şüpheci yaklaşıyor olabilirim. Ön yargılarımdan kurtulmak için önce ürünü denemem lazım. Zaten uzun zamandır bir makyaj bazı arayışındaydım. Ne kadar güzel bir makyaj yaparsam yapayım bir süre sonra cildimin ürünleri emmesi sayesinde mecburen bu tarz bir ürün arayışına girmiştim. Bakalım beklentilerimi karşılayacak mı göreceğiz;)
sebamed, sebamed clear face, cleansing bar, skincare, sivilce sabunu, akne sabunu, sebamed akne sabunu, cilt temizliği, acne skin clear, acne soap
  
Bir süredir yüzümde sivilceler oluşmaya başladı. Sebebini henüz çözebilmiş değilim. Yediklerimi sınırlandırdım. Abur cubur yemiyorum. Yine de biri sönüyorsa diğeri çıkıyor. Stres kaynaklı da olabilir. Ancak ciltteki mikroplarla ilgili olma ihtimaline karşı çare olması bakımından Sebamed'in akneli ciltleri temizlemek için kullanılan bu sabununu aldım. İşe yararsa çok sevineceğim. Hemen de yazısını yazarım buraya :) Fiyatı bir sabuna göre biraz tuzlu 17TL. Ancak sivilce oluşumunu önleyecek ve işe yarayacaksa fiyat sorun olmaz diye düşünüyorum.

rosense gülsuyu, rosewater, sudocrem, sivilce söndürücü, sivilce giderici, sudokrem, gülsuyu,

 Gülsuyunu evden eksik etmiyorum. Bence güzel bir tonik ve yatıştırıcı. Daha önce Şelale gülsuyunu kullanmıştım. O bitince daha önceden severek kullandığım Rosense markasına geri döndüm. Ancak bu sefer eskisinden farklı içinde bir koku var. Biraz rahatsız etti beni. Bir de eskiden kutunun üstünde ürünün yenilebileceği yazıyordu. Yani isterseniz güllaç yaparken kullanabilirdiniz. Yenilebilir olması saf olduğunun bir göstergesiydi. Ama bu sefer kutuda öyle bir açıklama göremedim. Yinede kullanıp bitireceğim. Bir daha ki sefere başka bir markayı deneyebilirim.
Sudocrem aslında bebek pişik kremi. Ancak sivilceler için kullanıldığını okumuştum. Bu tedavi amaçlı bir ürün değil. Çünkü çıkacak olan sivilce yine çıkıyor. Fakat bunu sürdüğünüzde baya hızlı ve etkili bir şekilde sivilceyi söndürebiliyor. Kızarıklıkları gideriyor. Daha detaylı bilgileri yakında yazacağım.


Son olarak Migros da rastladığım uygun fiyatlı bu pamuğu aldım. Cle Up ilk kez gördüğüm bir marka ancak hem %100 koton hem de 75 kuruş gibi bir fiyatı olduğu için denemek istedim. Gayette güzel bir pamuk baya memnun kaldım. Migros'a uğradığımda bir kaç paket daha alabilirim.
Aldıklarım işte bunlardı. Bir süredir kozmetik alışverişi yapmıyorum. Hem biraz kozmetiğe doydum, hem bu konuda kendimi frenlemek istiyorum. Zaten baya fazla ürünüm var. Ama ilgimi çeken ürünler olduğunda alıp denerim o ayrı tabiki;)
Bu aldıklarımdan merak ettikleriniz varsa yorum bırakabilirsiniz, böylece önceliği ona veririm.

Son olarak tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. 
Herkese iyi haftalar.

 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

4 yorum:

  1. Balsamı bende deniycem mutlaka:) iyi günlerde kullanın ürünlerinizi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım dedikleri kadar varmıymış;) Çok teşekkürler:)

      Sil
  2. balsamın etkisini ben de merak ediyorum bu kadar övgüyü hak ediyor mu acaba? :)Bu almış olduğun
    Sebamed sabunu ben de bir ara kullanmıştım ve cildimde iyileşme oldu evet, hem cildi de kurutmadan sivilce oluşumunu önlüyor.Bu sabunun yeşil olanını çok uzun süre kullanmıştım fakat cildimi o kadar kuruttu ki sürekli nemlendirmem gerekti.Bu beyaz olan kesinlikle kurutmadan tedavi etti. 17 lirayı gerçekten hakediyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balsamı henüz denemedim ama kullandığım günün sonunda yazısını eklemeyi düşünüyorum:) Sabunu ise aldığımdan beri düzenli kullanıyorum. Yorumlarına aynen katılıyorum. Eğer bir ürün hele ki sıkıntılı olduğunuz bir konuda imdadınıza yetişip o dertten sizi kurtarıyorsa fiyatını çok düşünmemek gerekiyor. Yakında yazısı blogda olacak;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...