9 Mayıs 2016 Pazartesi

İndirimli Alışveriş

Merhaba,
Geçtiğimiz hafta Anneler Günü sebebiyle pek çok yerde kozmetik indirimleri vardı. Bende bu fırsatı değerlendirip almak istediklerimi yarı fiyatına almış oldum. Bakalım neler almışım.

nivea makyaj temizleme mendilleri, dove el kremi, dove shea butter hand cream, hand cream, dove el kremi, nivea bal maskesi, nivea face mask, honey mask, makeup brush, dove soap, sebamed anti pimple cream, sivilce örtücü krem, hm allık, hm blush,

Böyle hepsini bir araya getirdim ama aslında farklı yerlerden aldım.
Gratis'den Nivea Makyaj Temizleme Mendillerini 7,90 TL'ye aldım. En çok tükettiğim şey bu o yüzden daha bitmeden yedeklemek için aldım. Dove Narlı Sabunu ise vücut temizliğinde kullanmayı düşünüyorum. İndirimdemiydi bilmiyorum, fiyatı 2,35. 
Rossmann'dan Sebamed Sivilce Örtücü Kremi aldım. Kızarıklıkları ve sivilceleri örttüğünü iddia ediyor. Bende makyaj öncesinde uygulamak için denemek istedim. Ürünün fiyatı 14,90. Nivea Besleyici Bal Maskesini ne zamandır merak ediyordum. Denemek için 3.69TL'ye almış oldum.
Migros'larda gayet güzel indirimler vardı. Öyleki talan ediliyordu. Bende o karmaşada Dove El Kremini ve Ecotools makyaj fırçasını aldım. 
ecotools makeup brush, makyaj fırçası, etotools makyaj fırçası, eye shadow brush, full eye shadow brush, ecotools brush, makyaj fırçası, uygun fiyatlı makyaj fırçası,
Ecotools ürünlerini seviyorum. Alıp memnun kalmadığım hiçbir fırçası olmadı. Zaten böyle bir tam göz gölgelendirme fırçasına ihtiyacım vardı. Fiyatı 8,25'di. El kremi ise kokusunu beğendiğim için aldım. Onunda fiyatı 4,95.
max factor ruj, max factor lipstick, midnight mauve, max factor, ruj,
 Watsons alışverişime gelecek olursak. Kozmetiklere çok baktım ama biraz doydum heralde:) Yani çok çok beğenmedikçe yeni bir şey alasım gelmiyor. MaX Factor Midnight Mauve ruju rengine bayıldığım için aldım. Fiyatıda %50 indirimle 20TL olunca almamak olmazdı:)
cream blush, krem allık, hm allık, hm beauty, hm blush,
 H&M'nin kozmetik bölümünde sadece bazı ürünlerde indirimler vardı. Bende bu krem allığı aldım. Yanaklarım genelde kuru yapıda olduğundan toz allıklar uçup gidiyor. Bu bakımdan krem allık kullanmanın daha doğru olduğu söyleniyor. Bende bir başlangıç olarak bu allığı denemek istedim. Fiyatı 10 TL'ye inmişti.
activex antibakteriyel sabun, activex sabun
 Son olarak Watsons'dan 20 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Activex antibakteriyel sıvı sabun 3,99'a veriliyordu. Makyaj fırçalarımı temizlemek için almak istedim. Normalde bebe şampuanıyla yıkıyorum ama mikropları çıkardığını sanmıyorum. Bu daha iyi temizler diye düşündüm.
Aldıklarım bunlardı, sizin burda merak ettikleriniz var mı? Önce hangisini yorumlamamı istersiniz?
Keyifli bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...