30 Ocak 2017 Pazartesi

Marka Keşfi - Marbert - Makyaj Temizleme Toniği ve Vücut Yağı

marbert, marbert makeup clean, marbert body oil, body oil, nature body oil, vücut yağı, doğal vücut yağı, soft cleansing lotion, clean lotion, woman pure parfum, argan oil, vücut yağı,

Çoğunlukla belli markaların ürünlerini kullanıyoruz. Ancak arada bir farklı markaları denemeyide seviyorum. Bu yazıda size ülkemizde satılmıyor olsada internet üzerinden alabileceğiniz Marbert markasının ürünlerinden bahsedeceğim. Bu arada baştan söyleyeyim ürünleri marka veya linkini vereceğim siteler göndermedi. Övülen ürünler olduğu için kendi isteğimle parası verilerek alındı;)
Benim seçtiğim ürünler hassas ciltler için makyaj temizleme toniği ve vücut yağı oldu.


Bu ürünleri N11 sitesinden Cosmo Fit isimli hesaptan aldım. Kısa sürede ve gayet güzel paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. Fazladan Woman Pure parfüm testeri göndermişler. Onunda kokusu çok hoş ve kalıcıydı.

marbert, marbert body oil, body oil, nature body oil, vücut yağı, doğal vücut yağı, argan oil, vücut yağı,

 Bir ürünün fotoğrafını böyle kalplerle süslüyorsam sebepsiz değildir;) O yüzden öncelikle Vücut yağından bahsetmek istiyorum. Uzun zamandır temiz içerikli vücut yağı arıyordum. Vücudun emdiği ürünlerde özellikle paraben vb. olmaması önemli. Peki içeriğinde neler var hemen bakalım.



 Argan, Jojoba ve üzüm çekirdeği gibi doğal yağlar içeriyor. Sadece vücut için değil kuru saç uçlarınada uygulanabiliyor. Cildi ipek gibi yumuşatıyor.
Bu üründen o kadar memnun kaldım ki daha yarılamadığım halde yedeklesem mi diye düşünmeye başladım. 
Vücudumda kol ve bacaklarım aşırı kuru ve duştan sonra pul pul dökülüyordu. Kışın daha fazla yaşadığım sorunu bu ürün tamamen bitirdi. Her duş sonrası mutlaka kullanıyorum. Nemli cilde uygulayın diye yazıyor. Valla kuru cilde bile uygulasanız yine işe yarıyor. Birde o kadar güzel bir kokusu varki. Ama parfüm gibi değil kesinlikle. Çok hoş doğal bir koku. Uzun bir süre mis gibi kokuyorsunuz. Ürünü henüz saçlarıma uygulamadım ama deneyeceğim. Eğer olumlu bir etkisi olursa yazıya ekleme yaparım kesinlikle. Fiyat/performans açısından düşünecek olursak kesinlikle çok memnun ediciydi. Bu fiyata bu kadar güzel bir ürün bulduğuma seviniyorum. İyiki denemişim. Çok sevdiğim bir ürün oldu. 
Fiyatı: 30TL

marbert, marbert makeup clea, soft cleansing lotion, clean lotion, makyaj çıkarma toniği, marbert makyaj çıkarma losyonu, hassas cilt makyaj temizleme, marbert soft cleansing lotion, cleansing lotion
 
Gelelim makyaj temizleme toniğinden bahsetmeye. Markanın her cilt tipine uygun bir ürünü var. Ben kuru/hassas ciltler için olanı seçmiştim. İçeriğindeki aloe vera ve panthenol (B5 vitamini) sayesinde cildi nemlendirerek temizliyor. Alkol, paraben bulunmuyor. Fakat parfüm içeriyor.
Şu sıralar çok sık makyaj yapmıyorum. O yüzden ürünü bir kez kullandım. İlk izlenim olarak tüm ten makyajını gayet güzel çıkardığını söyleyebilirim. Ayrıca makyajımı çıkarırken yüzümde oluşan kızarıklık bu ürünü kullanırken yaşanmadı. Buda benim için artı bir özellik. Hafif bir parfüm kokusu var ama hoş bir koku. Makyajı çıkarırken o koku uçup gidiyor. Rahatsız edici boyutta değil yani. Tabiki daha temiz içerikli olması bakımından parfümsüz olsaydı daha iyi olurdu. Kızarıklığa sebep olmaması, makyajı güzel çıkarması sebebiyle sevdiğim bir ürün oldu. Olumsuz bir etkisini görmedim. Ürün 400ml yani kullan kullan bitmez:)
Fiyatı: 35TL
 
Fiyatlar %50 indirimli halidir. İndirim hala devam ediyor. Markanın ürünlerini incelemek için N11.com veya Cosmo Fit sitesine bakabilirsiniz. 

 Facebook     Twitter     Instagram

5 yorum:

  1. hiç duymadığım bir marka yalnız %50 indirimse bu pahalıymış fiyatlari..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daha önce duymamıştım. Ama kullanan bir arkadaşım memnun kalınca ondan cesaretlendim:)
      Aslında Nuxe un vucut yagini alicaktim ama 100ml fiyati 70-80TL civari oldugundan vazgectim. Ona kiyaslarsak bu baya uyguna geliyor.

      Sil
  2. Markayı ilk defa duyuyorum. Fiyat olarak pahalı gelse de performans olarak iyiyse bir düşünmeli :)
    Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. merhaba tatlı blogunuzu takibe aldım bana da beklerim :). sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim:) Bende sizi takipteyim;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...