10 Haziran 2014 Salı

Alix Avien Diamond Ruj 09

gülkurusu ruj, alix avien dioamond ruj,

Kozmetik alışverişlerimde çok sık ruj alan biri değilim. Aldığımda ise hep benzer renkli rujları beğeniyorum. Alix Avien'nin bu yeni serisine ait rujunu Watsons'da gezerken gördüm. Rengi çok sevdiğim MaX Factor Rosewood rujuna benziyor. Bu bir iki ton daha açığı diyebiliriz. O daha çok sohbahar/kış aylarına yakışıyor bu ise daha yaza uygun bir tona sahip.


Gülkurusu tonunda, hafif parlak duruşu olan bir ruj. Kremsi bir yapıda olduğu için sürümü gayet rahat. Ancak kuruyan çatlamış dudaklara sahipseniz ruju kullanmadan önce dudaklara peeling yapmanızda fayda var. Aksi halde kusurları belli edebiliyor. Kalıcılığı çok iyi değil,  gün içinde arada bir tazelemek gerekiyor. Hafif bir kokusu var ama hoş bir koku ve sürdükten sonra hissedilmiyor.

kremsi ruj, yumuşak sürümlü ruj,

Normal fiyatı 14TL ancak ben alırken küçük bir indirimi vardı 12TL'ye aldım. Ortalama bir ruj için uygun bir fiyat. Zaten sık sık indirimler oluyor. O zamanlarda yarı yarıya almakta mümkün. Bu tonlarda ruj arayanlara tavsiye edebilirim.

6 yorum:

  1. Hoş bir renge benziyor ama keşke duruşunu dudağınızda hiç olmadı teninizde görebilseydik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünleri yüzümde veya tenimde göstermiyorum. Zaten böyle renkli kozmetikler her tende farklı tonda görünüyorlar. Ten yada dudak rengi herkeste farklı olduğu için en iyisi kendi cildinizde denemeniz olacaktır:) sevgiler

      Sil
  2. Bende 3 numarasini aldim bu rujun rengi nar cicegi gibi oldugundan kusurlari daha az belli ediyor onu tavsiye edebilirim canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nar çiçeği rengini çok severimm. Bir dahakine ona bakarım mutlaka;) Teşekkürler :)

      Sil
  3. kızlar ben alix avien in diamond serisini bulamıyorum alix avien sanki eskisi kadar her mağazada bulunmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Alix Avien ürünlerine her yerde rastlamıyorum. Bu ruju Cevahir AVM'de Watsons mağazasından almıştım. Katılıyorum, daha ulaşılabilir olmalı.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...