26 Nisan 2016 Salı

Yeni Sezon Zara Alışverişi

Merhaba,
Havaların güzelleşmesiyle birlikte mağazalarda yeni sezon ürünler yerini almaya başladı. Bende dün neler var neler yok diye Nişantaşı Zara'ya bir bakayım dedim. Aaa şu ne kadar güzel, bu ne kadar şirin derken kendimi 5 parça kıyafetle kabinde buluverdim:)
Yeni sezon ürünleri baya beğendim açıkcası. Tiril tiril üstler, midi boy rengarenk etekler, etnik desenli parçalar derken hepsi albenili olunca hangisine bakacağımı şaşırdım.



Mağazadan çıkarken tek kare fotoğraf çektim. Neler var görmek isterseniz şuradan bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.
zara, alışveriş, zara alışveriş, zara shopping
Benim neler aldığıma gelecek olursak. Üzerime yakışanları seçtim. Bu sene hatta geçtiğimiz senede midi boy etekler oldukça trend olmuştu. Özellikle pileli, metalik renkli modeller koleksiyonlarda çok fazla yer almaya başladı. Zara'da da bu tarz modeller vardı. 

etek, new skirt, skirt, zara skirt, zara etek, çiçekli etek modeli, yeni etek, zara yeni etek, etek modelleri, zambak desenli etek, midi boy etek, midi skirt
Üzerinde zambaklar olan eteği çok beğendim. Aslında çiçekli desenleri pek tercih etmiyorum ancak bu çiçekler oldukça zarif duruyordu. Baktıkça insanın içi açılıyor. Tam yazlık, güzel havalarda giyilebilecek bir parça diye düşündüm. Zaten bu sezon çiçekli modeller o kadar çok moda olduki birinden birine illaki denk geleceğiz :)

işlemeli yelek, zara yelek, zara new season, yeni sezon zara, zara waistcoat, embroidered waistcoat, işlemeli yelek, yelek,
Diğer aldığım parça ise bu işlemeli yelek oldu. Arka omuz kısmıda ön kısmı gibi işlemeli. Mavili, lacivertli tonlarda herşeyle çok yakışır diye düşünüyorum. Özelliklede denim parçalarla tabiki. İkisi de %100 pamuk olduğu için terletmez. Yazın rahatça tiril tiril giyilebilirler.
Şimdilik yeni sezondan bana uyan, beğendiğim parçalar bunlardı.
Herkese keyifli haftalar dilerim...
 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

4 yorum:

  1. Zaranın yeni sezonuna bayılmıştımmmm :) Seçimlerin harika tatlım güzel günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayıldım kesinlikle;) Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  2. Taşındığıma artık yaşadığım şehirde Zara, Sephora gibi mağazalar olmadığı için üzülüyorum.. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nereye taşındıysan umarım orada mağaza açarlar diyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...