28 Temmuz 2019 Pazar

Caudalie Vinoperfect Serum ve Güneş Kremi

caudalie vinoperfect serum, caudalie vinoperfect, caudalie serum,
 Herkese merhaba,
Geçen haftalarda Dermokozmetika sitesinde Caudalie markalı ürünlerde güzel indirimler vardı. Bende merak ettiğim ürünleri indirim fırsatıyla denemek istedim.
Caudalie Vinoperfect serumu ve 50 SPF güneş kremi setini aldım. Dermokozmetika tester olarak gönderecekleri ürünleri seçmenize olanak sağlıyor. Kendim denemek istediğim testerlerıda seçerek güzel bir alışveriş yapmış oldum.

caudalie vinoperfect serum, caudalie vinoperfect, caudalie serum,
  Bu serumun cilt rengindeki eşitsizliği, sivilce izleri vb. lekeleri giderdiği ayrıca cilde aydınlık verdiği söyleniyor. Hakkında baya olumlu yorumlar okumuştum. Deneyip göreceğiz. 
 
caudalie güneş kremi, caudalie suncare, suncare, caudalie,
 Güneş kremi ise markanın beğenilen diğer ürünüydü. İkisini birlikte deneme şansım olacak. Ürün 25ml olduğu için biraz düşündüğümden küçük çıktı. Ancak bu ürünü sadece yüzümde kullanacağım için kolay bitirmem diye düşünüyorum.

Gelelim hediye olarak gönderilen ürünlere. Bunlar benim seçtiğim ürünlerdi. İsterseniz siz kendinize uygun testerlar seçebilirsiniz. 

la roche posay posthelios, la roche posay güneş sonrası krem, yatıştırıcı krem, after sun, after sun cream,
 La Roche Posay Posthelios güneşe maruz kalmış kuru ciltler için yatıştırıcı krem. Bunu denemem için önce bir güneşe maruz kalmam gerekiyor sanırım:) Ama cildim zaten kuru olduğundan güneşe maruz kalmadan da deneyebilirim. Ürün hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor.

bade natural, bade natural serum, bade natural anti aging, anti aging, yaşlanma karşıtı serum

Bade Natural ürünlerini merak ettiğim bir marka. Hediye ürünler arasında bunu görünce hemen sepete ekledim. Yaşlanma karşıtı Anti -Aging Serum. Bunun haricinde markanın başka ürünlerinide blogumda görebilirsiniz. Bu tarz doğal içerik ürünleri olan markaları seviyorum.

dermokozmetika

Son olarak Dermokozmetika alışverişinden bahsetmek isterim. Ben alışverişimi yaparken ürünlerin indirimli fiyatlarında bir güncelleme yapıldı ve haliyle sepetteki fiyatlar değişmiş oldu. Bunu müşteri hizmetlerine bildirdiğimde bana çok yardımcı oldular ve fazladan bir indirim kuponu verdiler. Böylece ürünleri daha da uygun fiyata almış oldum. Bu anlayış ve ilgi için burdan da teşekkür ederim. Kargo üç günde elime ulaştı. Tamamiyle memnun kaldığım bir alışveriş oldu.
   Facebook     Twitter     Instagram

4 yorum:

  1. caudalie çok sevdiğim bir markadır güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seveceğimi düşünüyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Caudalie ait az ürün denemişimdir, hepsinden de memnun kaldım. Serumu bende merak ediyorum =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...